Esquitxades des de l’accessibilitat

L'escola participa en l'activitat Esquitxades de la Fundació Joan Miró.

Des del curs passat hem començat a participar en una activitat plàstica proposada per la Fundació Miró: Esquitxades. Per a nosaltres és importar trobar espais adaptats a les necessitats del nostres alumnes i gràcies a la col·laboració estreta de les tutores dels grups i l’equip EART (Experiment amb l’Art) de la Fundació Miró hem pogut organitzar unes sessions molt apropiades i divertides que els nostres alumnes han gaudit.  L’activitat es fa en un pavelló proper a la fundació, molt lluminós i la sessió varia en funció del grup,  generalment iniciem l’activitat plàstica d’exploració i tècniques a una taula molt gran i desprès passem al terra, on podem continuar explorant les tècniques amb altres parts del cos.

Des d’aquí volem agrair la bona disponibilitat de la Fundació Miró i les ganes de trobar més espais i activitats per els nostres alumnes i així fer, tots plegats, una comunitat educativa inclusiva.

Podeu llegir més sobre aquesta activitat a:

https://aspace.cat/ca/esquitxades/

https://aspace.cat/ca/esquitxades-mironianes

https://aspace.cat/ca/esquitxades-del-b1-i-el-c2


"Fa temps que EART està realitzant Esquitxades a la Fundació Joan Miró. Aquesta proposta posa l’accent en els processos creatius de l’artista Joan Miró, incidint en la vessant gestual i d’experimentació.

Miró, com altres artistes, va realitzar pintures de gran format i murals que es poden veure a l’espai públic. En aquest sentit, generar superfícies i espais compartits on activar accions col·lectives entre esquitxar, abocar, regalimar, estampar, trepitjar, posant en joc els cossos de les persones participants, a la recerca de resultats inesperats, són algunes de les intencionalitats."

https://experimentem.org/00novetats/esquitxades.html?fbclid=IwAR0QEN_rN_wtIDeeZwVU7-wttWY2qcQO-tKQ7ft4mbwV4-pqQ8Bc5kPW2rI

 

 

Categoria:
Escola