Fes una aportació econòmica per donar suport als nostres projectes

Fundació Aspace Catalunya és una entitat que està acollida als beneficis fiscal de la Llei 49/2002, de 23 de desembre de “règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge”.

La Fundació emet per a cada donant un certificat de donació amb l’import total de les aportacions que ha realitzat durant l’any fiscal anterior.

Amb una aportació ajudes a que les persones amb patologies del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, de qualsevol edat, puguin dur a terme els seus projectes de vida. La teva donació, per petita que et sembli, és molt valuosa. 

Perquè amb molt poc, ens pot ajudar molt

Perquè actualment hi ha milers de somriures inconclusos.

Perquè donar és la més humanitària expressió de l'altruisme.

EL QUE TU FAS POSSIBLE

La teva donació ens permet seguir treballant en projectes com aquests.

  • Ajudes a les famílies que més ho necessiten: L'equip de Treball Social avalua la situació econòmica de cada família i, gràcies a les donacions, ofereix beques-suport a les que tenen més dificultats.
  • Programes assistencials no concertats: l'excel·lència en l'assistència. No tots els programes que portem a terme estan finançats per l'administració pública. El nostre repte de voler oferir la millor assistència possible fa que, en alguns casos, busquem recursos per posar-los en marxa i fer-los sostenibles en el temps.
  • Infraestructures i adequació d'espais: créixer per donar un millor servei. Comprar nous aparells, reformar espais i ampliar-ne d'altres que es queden petits.
  • Recerca  Apostem per la investigació i la recerca, per tal de donar respostes a les necessitats de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat. Per saber més coses sobre la recerca que fem et convidem a visitar l’apartat https://aspace.cat/ca/que-fem/recerca
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable Fundació Aspace Catalunya
Finalitat Gestionar les sol·licituds de donació, incloent l'emissió de certificats i en cas necessari les accions establertes a la llei de prevenció de blanqueig de capitals.
Legitimació Compliment d'obligació legal.
Destinataris Només se cediran dades al SEPBLAC (organisme públic competent en matèria de prevenció de blanqueig de capitals) en els casos previstos per la llei.
Drets Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicionals.
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://aspace.cat/ca/protecciodedades