Fes una aportació econòmica per donar suport als nostres projectes

Amb una aportació ajudes a que les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic de qualsevol edat puguin dur a terme els seus projectes de vida. La teva donació, per petita que et sembli, és molt valuosa. 

Perquè amb molt poc, ens pot ajudar molt

Perquè actualment hi ha milers de somriures inconclusos.

Perquè donar és la més humanitària expressió de l'altruisme.

EL QUE TU FAS POSSIBLE

La teva donació ens permet seguir treballant en projectes com aquests.

  • Ajudes a les famílies que més ho necessiten: L'equip de Treball Social avalua la situació econòmica de cada família i, gràcies a les donacions, ofereix beques-suport a les que tenen més dificultats.
  • Programes assistencials no concertats: l'excel·lència en l'assistència. No tots els programes que portem a terme estan finançats per l'administració pública. El nostre repte de voler oferir la millor assistència possible fa que, en alguns casos, busquem recursos per posar-los en marxa i fer-los sostenibles en el temps.
  • Infraestructures i adequació d'espais: créixer per donar un millor servei. Comprar nous aparells, reformar espais i ampliar-ne d'altres que es queden petits.

COM ET BENEFICIA LA LLEI - LA TEVA APORTACIÓ DESGRAVA

Fundació Aspace Catalunya és una entitat que està inclosa en les regulades per l’article 16 de la Llei 49/2002, de 23 de desembre de “règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge”, i per tant, la teva aportació desgrava. 

 

COM DONAR SUPORT A LA FUNDACIÓ ASPACE CATALUNYA ?

Pots realitzar el teu donatiu fent una transferència al compte de Banc Sabadell (indicant nom, DNI, domicili i telèfon).

ES02 0081 0200 2800 0275 4784

Per a donacions d’imports superiors a 100€, en compliment de la llei 10/2010, de 28 d’abril, de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme, en cas de persona física haureu d’adjuntar còpia del DNI, targeta de residència o altre document indentificatiu i per persones jurídiques còpia de NIF o altre document públic que identifiqui l’entitat i fer-ho arribar via correu electrònic a administracio@aspace.cat

La Fundació emet per a cada donant un certificat de donació amb l’import total de les aportacions que ha realitzat durant l’any fiscal anterior per tal que el pugui presentar en la seva declaració de la renda.

Si desitges deduir fiscalment el teu donatiu recorda escriure un correu electrònic a administracio@aspace.cat amb les teves dades personals, adjuntant el comprovant de la transferència. O truca’ns al 93.200.25.34.

També es pot fer l'ingrés via ServiCaixa.

  • Convenis de col•laboració amb empreses i altres entitats

La Fundació li permet beneficiar-se d’acords de col•laboració formalitzats per un conveni que defineix, d’una banda, el tipus de col•laboració (quantitat, duració, projecte) i, de l’altra, les obligacions recíproques de les parts.

AJUDA’NS A ACONSEGUIR-HO !! 

 

Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable Fundació Aspace Catalunya
Finalitat Gestionar les sol·licituds de donació, incloent l'emissió de certificats i en cas necessari les accions establertes a la llei de prevenció de blanqueig de capitals.
Legitimació Compliment d'obligació legal.
Destinataris Només se cediran dades al SEPBLAC (organisme públic competent en matèria de prevenció de blanqueig de capitals) en els casos previstos per la llei.
Drets Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicionals.
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://aspace.cat/ca/protecciodedades