Misió, visió, valors

Qui som

Som una entitat sense ànim de lucre, fundada l’any 1961, dedicada a l’atenció de persones amb paràlisi cerebral i altres patologies afins. El nostre model assistencial és innovador, interdisciplinari i centrat en les necessitats rehabilitadores de cadascuna de les persones que atenem.  

Missió

La raó de ser de la Fundació és l'atenció integral a les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic, així com a les seves famílies.

Visió

Volem que ASPACE sigui una entitat de referència en el nostre àmbit d'actuació, oferint una atenció integral centrada en la persona, propera i de qualitat, i apostant per la innovació tecnològica.

Valors

  • PROFESSIONALITAT

Donem el millor de nosaltres mateixos, cercant les solucions més adequades.
Tenim en compte l’eficiència dels recursos disponibles per oferir la màxima qualitat en els serveis.
Som part d’un equip i treballem en cooperació amb els altres.
Assumim les conseqüències dels propis actes i de les pròpies actituds.

  • INTEGRITAT

Actuem de manera sincera, honesta i en harmonia amb els nostres principis.
Fomentem la transparència en la gestió com a responsables de la tasca pública que desenvolupem al servei de la població.

  • RESPECTE

Acceptem totes les persones i les tractem amb equitat i dignitat. Contemplem el tracte igualitari entre homes i dones així com persones amb diferents necessitats especials. Valorem la feina de tots els professionals, independentment del seu gènere, i els ajudem a millorar.
Facilitem que els usuaris i les seves famílies puguin prendre decisions i actuar de forma autònoma.

  • EXCEL·LÈNCIA

Treballem perquè Aspace destaqui i sigui reconeguda com a referent en la promoció del benestar físic, emocional i social de les persones amb paràlisi cerebral.

  • CREATIVITAT

Estem oberts a les idees i promocionem solucions originals i innovadores.
Allà on es pot millorar, explorem, provem, intentem… Som flexibles i ens adaptem a les noves situacions i canvis en l’entorn.

 

Valors d'ASPACE (PDF)

Quadríptic general de l'entitat