Esport Inclusiu al CIM amb l'escola Mediterrània de Viladecans

Avui han vingut al CIM 23 nens i nenes de la classe de 6è B, de l'escola Mediterrània de Viladecans. Han compartit amb nosaltres el matí d'esport per tothom amb els usuaris del CTO de Poblenou i del Centre de Dia Montjuïc, gaudint de diferents activitats. Al principi de la sessió notàvem cert nerviosisme, tant per part dels infants com nostra, perquè no ens coneixíem, però a mesura que ha anat avançant la sessió, ens hem relaxat i hem pogut gaudir d'un matí molt divertit.

Per tal de trencar el gel, hem jugat al joc de l'"hola" on ens anàvem presentant a mesura que ens trobàvem mentre passejàvem aleatòriament pel pavelló. Per escalfar, hem jugat al joc de "els sacs dels gustos" (menjar, colors, etc.) i després, en "el joc de les escales de l'esport" habitual, hem caigut a la casella de la serp!!! Txulo, perquè ens ha tocat ballar una conga en forma de serp i donar una volta per la instal·lació, consergeria inclosa.

En el següent llançament del dau hem caigut a la casella de jocs populars, i hem jugat al "mocador doble", i després d'un break de 5 minuts, amb canvi d'usuaris inclòs, hem jugat directament al "tres en ratlla slalomero".

En 'assemblea final, l'Edu els ha explicat que habitualment al final de la sessió fem relaxació amb diferents materials. Tots usuaris del dimecres han estat molt participatius i han gaudit molt de compartir l'experiència amb nens d'escola i els demanaven que tornessin un altre dia.

Hem pogut compartir les sensacions amb les quals ens hem quedat en acabar el mati:

La que més dominava era la d'haver gaudit molt de l'activitat amb la gent nova. Una nena apuntava que havia perdut la por i un altre, que li havien caigut molt bé els companys amb qui havia jugat-. Hem fet un recull de sensacions en post-its que tindrem penjats uns dies al pavelló. Els usuaris d'ASPACE els han regalat unes motxilles amb un dibuix plastificat fet per a cadascun dels usuaris. Els nens de l'escola han portat dibuixos i una capseta amb una dedicatòria per Aspace per part de cadascun.

El proper intercanvi el tindrem el dia 18 d'abril, amb el 6è A.

Categoria:
Escola