ASPACE LLEURE va al Sant Jordi al concert d’ESTOPA

Vuitanta  persones d’ASPACE assisteixen al concert d’ESTOPA en el tancament de la seva gira "Rumba en el desconocido"

Només hi ha una cosa millor per als fans d'Estopa que un començament de gira del grup al Palau Sant Jordi; un tancament de gira al Palau Sant Jordi. Onze mesos després de destapar el seu últim disc “Rumba en el desconocido”, els germans Muñoz van tornar aquest dissabte dia 15 d’octubre per culminar el seu itinerari entre els dos costats de l'Atlàntic. Nit d'eufòria desfermada, amb la intensitat de les coses importants que es fan per última vegada. Usuaris d’ASPACE Lleure no hi van faltar!

Estopa, esgotant la seva font d'energia, com si no hi hagués un demà, en un concert llarg, dues hores i 20 minuts, més de 30 cançons i llicències d'humor que l'any passat encara no es podien permetre.  Un grup de nois i noies, usuaris del servei de lleure, van  vibrar amb el repartiment de cançons del duo català de pop rock amb tocs de rumba catalana en el tancament de la gira dels germans.

ASPACE LLEURE té com a objectiu proporcionar tots els recursos i suports necessaris per gaudir del temps de lleure, de la forma més autònoma possible, fomentant la inclusió social. Pretén oferir una sèrie d’activitats i accions, en consonància amb l’edat, capacitats, habilitats i motivacions dels participants, on es puguin crear grups que fomentin nous interessos, motivacions i que comparteixin un objectiu comú. 

La passada nit de dissabte, el servei de lleure d'ASPACE va mobilitzar la increïble xifra de vuitanta persones, entre usuaris del servei, voluntaris i treballadors, que anaven tots a una, a gaudir de la música dels ESTOPA!!

Us deixem un recull de fotografies del concert.