Gràcies a la FEPCCAT hem pogut oferir un servei de respir als nostres usuaris

Al llarg d’aquest mes d’agost de dilluns a divendres, des de la Fundació Aspace Catalunya hem pogut oferir a les famílies dels serveis d’atenció diürna el Servei de Respir a Domicili a través de la FEPCCAT.

Un total de 12 famílies han pogut beneficiar-se d’aquest servei organitzat i finançat per la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral ( FEPCCAT) amb la contractació de 2 monitors, que diàriament han anat als domicilis de la persona usuària amb la finalitat de passar amb ella una bona estona passejant, anant a prendre un aperitiu, berenar o visitar a algun amic.

Ha estat una experiència  molt ben rebuda  i valorada per les famílies i les persones usuàries, ja que no solament els hi ha permès descansar de la càrrega i desgast que els hi ha suposat el període de confinament, sinó que ha possibilitat normalitzar la vida dels seus fills i filles.

Esperem seguir comptant amb el suport de la FEPCCAT per portar a terme projectes de promoció del lleure i el respir per les persones usuàries que atenem en els nostres centres diürns i ocupacionals.

Entitats col·laboradores:

Categoria:
Centres diürns i ocupacionals