Un grup de Lleure van anar al concert de Manolo Garcia

Aquest dissabte el grup de lleure hem anat a la presentació de l’últim disc del Manolo Garcia, al Palau Sant Jordi. Vam ser 39 participants de lleure acompanyats per 22 monitors i voluntaris del servei de lleure. El concert va durar 3 hores, on vam poder gaudir del nou disc i de les cançons més mítiques de Manolo Garcia i de les seves bandes anteriors com “El último de la fila”.

Agrair a l’equip de seguretat del Palau Sant Jordi per l’atenció rebuda i com ens van ajudar en tot allò que vam necessitar. I així com als voluntaris i companys de feina que ens van venir a ajudar, i també tots aquells que estaven allà pel seu compte i ens van venir a saludar.

Els nois/es que van poder venir al concert, van passar una tarda i nit molt maca, compartint-la amb els seus amics i podent veure un gran cantant amb una llarga trajectòria musical. Aquí us deixem un petit testimoni del Jordi Viana que va ser un dels que va proposar anar a aquest concert i com ja veureu és un gran fan.

“És un artista que he seguit tota la meva vida, des dels 14 anys. I ara que tinc 36 anys poder-lo veure en directe ha sigut una gran il·lusió per a mi. Em va semblar un directe genial, i m’agradaria repetir-ho però en un recinte més petit i més íntim. Va ser una nit molt emotiva, l’únic que em va faltar va ser poder-lo conèixer envoltat de tots els meus amics.”

Jordi Viana