El cantant Manolo Garcia ens visita a ASPACE

El grup de lleure que va poder anar al passat concert de Manolo Garcia, va rebre expectant, ahir al cantant, al Poliesportiu del Centre Integral Montjuïc d’ASPACE.

Manolo Garcia va visitar ASPACE. L’esperaven un grup de nois del servei de lleure, que dies enrere havia anat al concert però no van tenir la ocasió de parlar amb ell.

El musicoterapeuta d’ASPACE, Dani Royo va presentar un usuari del Centre de Badalona, Jordi Viana, que va escriure en el llibre de “Peces d’un trencaclosques: poemes i cançons per a tots”, una cançó inspirada en la música del cantant. En Jordi, va poder cantar-li i dedicar aquell moment explicant-li que la seva vida ha estat marcada per la música del Manolo Garcia i que li ha donat molts bons moments. Li van poder dedicar un obsequi: la lletra de la cançó del Jordi emmarcada.

De seguida, més d’un usuari van voler participar, fent preguntes sobre les seves lletres o explicant anècdotes de la seva vida envers la música. En Curro li va dedicar una “impro” personalitzada i el grup sencer van poder cantar-li “Pájaros de barro” i “Insurrección”.

Per part d’ell, ens va llegir diversos poemes del llibre “Peces d’un trencaclosques” a petició dels autors. Van ser moments especials.

També vam poder mostra-li un vídeo d’un tros del concert que vam oferir al Poble Espanyol, on la Mabel ballava la seva cançó i emocionava, juntament amb les cantants, cada assistent.

Per acabar ens va firmar amb una dedicatòria el seu darrer disc i properament el sortejarem a les nostres xarxes socials. Esteu atents!

La vetllada va ser propera, emocionant i divertida. Vam riure i vam poder endinsar-nos en la part més propera i humana del Manolo, que ens deia que li estàvem donant més a ell que ell a nosaltres, i que no és necessari un escenari per ser més que ningú.

Manolo Garciía a la Fundació ASPACE Catalunya from Fundació Aspace Catalunya on Vimeo.

Manolo Garciía a la Fundació ASPACE Catalunya 2 from Fundació Aspace Catalunya on Vimeo.