UN ANY MÉS PARTICIPEM A L'OPEN DAY DE LA FUNDACIÓ CRUYFF

El passat 26 de maig es va celebrar a les instal·lacions de la Mar Bella el ja conegut Open Day de la Fundació Cruyff. En aquesta edició va participar-hi la classe del B1. Ens vam reunir uns 700 nens i nenes de diferents escoles de Barcelona i rodalies.

Aquest cop era diferent. El passat mes de març ens va deixar l’entranyable Johan Cruyff, el pare de la fundació que durant anys ha estat treballant i donant suport perquè molts nens i nenes d’arreu del món puguin gaudir de l’esport d’una manera lúdica i educativa.

Durant tot el dia vam poder practicar tot tipus d’esport adaptat, com boccia, eslàlom, ciclisme... vam participar també en un taller de pintar la cara i vam ballar amb molt de ritme amb les Cheers Leaders. Tota una experiència per als nens i nenes d’ASPACE. Finalment, després de la jornada esportiva van poder recollir les medalles de mans de grans personalitats vinculades a la Fundació Cruyff i al FC Barcelona.

Un any més ha estat fantàstica la trobada, hem compartit moments molt divertits i l’esport ha estat el protagonista de la jornada.

Esperem amb moltes ganes la propera edició per a que més nens d’ASPACE puguin gaudir-ne!!

Categoria:
Esport