Aspace Catalunya promou una vida activa i saludable

L'activitat física es concep com una pràctica essencial per al manteniment de la vida, amb l'objectiu de proporcionar diversió, fomentar relacions socials, millorar la salut i la forma física, i fins i tot participar en competicions.

Per això, cal ressaltar que l’activitat física abasta les dimensions biològica, personal i sociocultural, aplicant-se en àmbits com el laboral, individual, d'oci i en les tasques quotidianes. Hi ha una evidència teòrica sobre els beneficis de l'activitat física i l'esport, incloent-hi la reducció de l'ansietat, la depressió i l'estrès, així com millores en capacitats cognitives, habilitats socials, autoconcepte, resiliència i la reducció de malalties degeneratives com la demència i la malaltia d'Alzheimer. És essencial continuar investigant sobre l'ús terapèutic, preventiu i promotor de l'esport i l'activitat física per promoure una vida saludable.

Per aquest fet, des de la Fundació Aspace Catalunya coneixem els avantatges de l'activitat física, i, per tant, oferim un servei d'esports que acompanya a les persones des de la infància fins a la vellesa. Aquest servei exerceix un paper essencial en els aspectes socials, psicològics i físics de les persones usuàries, ja que brinda diverses activitats com ara: l’aquàtica, lúdic-esportives i esdeveniments esportius comunitaris.

L’entitat destaca la importància de continuar investigant sobre l'ús de l'esport i l'activitat física com a eines terapèutiques i preventives.

 

Categoria:
Esport