TORNEIG D’ESTIU AL CIM

Les activitats físiques de juliol acaben amb una jornada festiva en un torneig esportiu de boccia i futbol

En el dia d’avui, ha tingut lloc al Centre Integral Montjuic un torneig esportiu amb l’objectiu de propiciar la relació i cohesió entre els usuaris del diferents centres d’Aspace, en línia amb el que es va fent durant l’any.

Amb aquest torneig tanquem el cicle d’activitats fisiques del curs, que va de setembre a juliol. Al llarg d’aquest periode, s’ha dut a terme una activitat genèrica anomenada “Esport per a tothom”al pavelló esportiu,  i activitat aquàtica a la piscina, a més d’altres tastes esportius.

L’estiu convida a fer altres activitats que trenquin la rutina habitual; per això, s’ha fet una activitat monogràfica i compartida entre usuaris dels diferents centres, de futbol, de boccia, de platja, de paddle surf i d’activitat física amb suport musical, el “música, mestre”, de les tardes.

Des del servei d’esports volem agrair a tots els voluntaris la col·laboració desinteressada i imprescindible que heu fet amb el servei d’esports per tal d’implicar en les activitats a un nombre elevat d’usuaris; a l’associació SUPerando la possibilitat que ens ha ofert per apropar el paddle surf als usuaris d’Aspace, així com als companys treballadors que sempre ens mostreu que podem comptar amb vosaltres.

I, per suposat, gràcies a tots i totes les persones participants a les activitats. La vostra participació és la que ens estimula a buscar noves fórmules d’activitats. Esperem seguir sorprenent-vos.

Fins el setembre, bones vacances!

Categoria:
Esport