Retrobada amb l’escola Singuerlin

Intercanvi de retorn entre l’Escola d’Educació Especial Aspace i l’Escola Singuerlin

Aquest dimarts hem fet el retorn de l’intercanvi que els grups F i E1 de la nostra Escola van fer al mes de desembre al nostre centre. A l’arribada al pavelló de la Bastida de Santa Coloma, els alumnes ja ens estaven esperant, i molts d’ells recordaven els noms dels nostres nois i noies. Per començar, s’ha fet un recordatori dels noms i de la sessió que s’havia fet a Aspace. 

Era el mateix alumnat de 1r d’ESO qui havia preparat les activitats a fer, i en el dia d’avui, eren ells qui explicaven els jocs o activitats a fer, i espontàniament formaven grups de tres o quatre amb representació d’alumnat de tots dos centres. Les activitats s’assemblaven força a les que vam fer al mes de desembre: així, la dinàmica era més fàcil d’entendre, perquè ja estava viscuda. Es veia enguany molta més interacció entre els nois i noies.

L’organització estava prevista per a que cadascun dels nostres alumnes pugués estar sempre acompanyat.

En la reflexió final, tots han manifestat lo bé que s’ho havien passat; reflexionaven que esperaven que fos una sessió diferent, però que, al final, es convertia en una sessió tan divertida com qualsevol altra que fan a educació física.

En el clàssic intercanvi de records, l’escola Singuerlin els ha regalat una bossa de tela i els nois i noies d’Aspace els havien preparat uns punts de llibre. Ha estat una experiència que els alumnes busquen repetir; i a la sortida del pavelló esportiu s’han trobat l’alumnat que va fer l’intercanvi amb ells el curs passat, que els recordaven i els han acomiadat.

Fins l’any que ve!

Categoria:
Esport