OPEN DAY 2017

Dijous 25 de maig els grups E1 i C1 vam assistir a la trobada esportiva anual de l’Open Day,  organitzat per la Fundació Johann Cruyff, amb l’objectiu d’apropar diferents disciplines esportives a l’alumnat dels centres d’educació especial en edat escolar.

Tot l’espai exterior de la instal·lació esportiva municipal de la Marbella estava fragmentat en estacions esportives i lúdiques. Hi havia propostes d’hoquei, escalada, algunes modalitats de l’atletisme, bàsquet, futbol, goal-ball, eslàlom, tennis, golf, volei assegut, boccia, inflables, reflexologia podal, adaptacions vàries de tricicles i tàndems, i la novetat que suposava la joillette, una cadira “portable” entre dues persones, amb una sola roda, que serveix per poder fer senderisme a la muntanya.

Va ser un dia formidable, marcat per la calor, la música del “Despacito” i les propostes esportives alternatives. Ens van agradar molt els massatges als peus! Un grup d’experts en reflexologia podal van fer meravelles en els nostres peus acalorats.

Les propostes de ciclisme en tàndem adaptat ens donaven sensació de velocitat, i a més, aire fresquet. En la joillette vam passejar per tota la instal.lació.  Alguns i algunes vam poder gaudir de l’espectacle que van oferir un grup de cheer girls al centre de la pista, sobre un escenari alçat.

Vam tenir la sort de ser dels primers grups en rebre les medalles de record, de mans de famosos i reconeguts esportistes . Així vam poder marxar a dinar de seguida, i trobar bones ombres a la gespa del parc adjacent a la instal·lació. Amb un dinar de germanor entre alumnes, mestres i tècnics esportius,  vam donar el punt final a aquest dia tan diferent.

Categoria:
Esport