La tecnologia de baix cost, tema principal de les VIII Jornades de #ASPACEnet

Els dies 28 i 29 de maig han tingut lloc a Madrid les VIII Jornades #ASPACEnet. En aquesta edició el tema principal ha estat la tecnologia de baix cost.

Ningú dubta del benefici de la tecnologia per a les persones amb paràlisi cerebral, per això, l’Àngel Aguilar, enginyer de la Fundació ASPACE Catalunya juntament amb  APPC Tarragona  i Ease APPS va presentar  el projecte de "Transformació digital a través de la música " dins de les Jornades

L'objectiu del projecte és que tots els usuaris de les entitats participants puguin crear les seves pròpies cançons, donant-nos suport entre uns i altres perquè creuen i tinguin la seva pròpia música i compartir escenari per a la seva interpretació. Disposar de la música i els videoclips resultants en plataformes d'internet. Per augmentar la motivació en la participació de l'activitat es mantindran videoconferències periòdiques entre centres per veure com evolucionen els usuaris. La tecnologia s'identifica com a clau ja que fa possible que moltes persones amb dificultats sensorials, cognitives i / o físiques tinguin l'oportunitat de participar en el procés des d'un comunicador per ajudar-los a escriure les cançons fins a un instrument que els permeti interpretar-les.

Seguim #conecta2Xaccesibilidad, perquè la tecnologia transforma la vida de les persones! 

Video resum del projecte:

https://drive.google.com/uc?id=1Qx53Zaj_7HehBixhTsw5xseL5rKV01Bv&export=download

Categoria:
Tecnologia i Rehabilitació