Aspace Catalunya participa en el Breaking Barriers Congress amb innovadores presentacions sobre tecnologia de suport

La Fundació Aspace Catalunya anuncia la seva destacada presència al Breaking Barriers Congress (BBC), un esdeveniment de referència en tecnologia de suport i comunicació augmentativa a Espanya i Europa occidental. El congrés, que se celebrarà durant tres dies, reunirà professionals, usuaris, famílies, empreses i institucions del sector, oferint una plataforma per compartir coneixements i experiències.

Innovació i Tecnologia en el Focus

La participació de la Fundació Aspace Catalunya inclourà tres presentacions clau:

  • Tecnologia de suport per a la participació a Fundació Aspace Catalunya.
  • Desenvolupament comunicatiu en l'etapa escolar.
  • Tecnologia de suport i control de l'entorn en la Fundació Aspace Catalunya - Centre Teràpia Ocupacional Aspace Badalona.

Aquestes ponències posen en relleu l'estratègia de treball basada en la innovació i el compromís amb la millora contínua de la Fundació. A través d'aquestes presentacions, es compartiran els darrers avenços i experiències en l'aplicació de tecnologies de suport, reafirmant l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Una Oportunitat de Coneixement i Col·laboració

El Breaking Barriers Congress és una oportunitat excepcional per conèixer els últims avenços en tecnologia de suport i establir connexions valuoses amb experts nacionals i internacionals. La participació d'Aspace Catalunya en aquest esdeveniment no només permetrà mostrar el seu treball, sinó també aprendre dels millors professionals del sector i enfortir les col·laboracions existents.

Compromesos amb la Innovació i la Qualitat

La Fundació Aspace Catalunya continua avançant en el camp de la tecnologia i la innovació gràcies al gran equip de professionals que hi treballa. La participació en el BBC és una prova del compromís de la Fundació amb la qualitat i la millora contínua. Aquest compromís es reflecteix en l'estratègia de treball alineada amb els valors institucionals, que busquen no només l'excel·lència, sinó també una major eficiència dels projectes.

Sobre la Fundació Aspace Catalunya:

La Fundació Aspace Catalunya és una entitat dedicada a la millora de la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats, oferint serveis sanitaris, socials i educatius innovadors. Amb un compromís ferm amb la inclusió i la innovació, la Fundació treballa per promoure una societat més justa i equitativa.

 

Categoria:
Tecnologia i Rehabilitació