Jornada socioesportiva del CDO amb l’escola Singuerlin

Com cada curs, des del servei d’esports s’ha realitzat una trobada amb alumnes de l’escola Singuerlin de Santa Coloma de Gramenet, a la qual han participat usuaris/es del CDO. La situació actual no ha impedit que se celebrés la trobada, tot i que aquesta vegada no ha pogut ser presencial. Per això, els dos centres vam acordar fer una xerrada online per conèixer-nos i aprendre els uns dels altre.

Prèviament, l’alumnat de primer d’ESO ens va enviar un vídeo on ens presentaven una sèrie de dubtes i preguntes relacionats amb la paràlisi cerebral, amb Aspace i amb el nostre dia a dia. Durant la xerrada vam resoldre alguns d’aquests dubtes i els hi vam explicar com fem activitat física i esport al nostre centre. Ens falta gravar un altre vídeo on donarem resposta a totes les qüestions i on mostrarem un tastet del tipus d’activitat que realitzem al poliesportiu. 

Tot i que ara mateix estem limitats per a realitzar activitats amb altres centres, no volem perdre aquestes dinàmiques ja que les considerem molt importants de cara a la nostra visibilitat i a la sensibilització de la societat, utilitzant l’activitat física i l’esport com a eina d’inclusió social. 

Categoria:
Esport