Intercanvi esportiu amb l’escola Singuerlin de Santa Coloma de Gramenet

Els grups F i E1 van gaudir d’una jornada esportiva compartint activitats amb alumnes de l'escola ordinària Singuerlin.

El passat dimarts 18 de desembre es va realitzar un intercanvi esportiu en el qual van participar els nois i noies dels grups F i E1 i alumnes de 1er d’ESO de l’escola Singuerlin.

Cap a les 10 del matí es va fer una rebuda al pavelló amb una petita presentació de tots els i les participants i es va realitzar una dinàmica de grup perquè tothom es pogués conèixer millor.

Un cop trencat el gel, es van fer tres grups. Dos dels grups es quedaven al pavelló fent activitat física, a partir de l’eix d’animació del joc “Les escales de l’esport”, joc que s’està treballant a l’escola i que la majoria d’alumnes coneixen. El tercer grup pujava a l’escola amb alumnes representants dels grups F i E1, els quals els hi ensenyaven les classes i explicaven quines activitats realitzaven i quins materials, recursos i eines feien servir durant el curs. Tots els grups van anar rotant per poder participar en totes les activitats i dinàmiques.

Per finalitzar, es va fer una cloenda realitzant una valoració final i fent un intercanvi de regals. Durant la reflexió final, els comentaris eren molt satisfactoris, tothom expressava que s’ho havia passat molt bé i que volien repetir. A més, els alumnes de l’escola Singuerlin destacaven que, a part dels jocs realitzats (trituradora, relleus, dònut...), els hi havia sorprès molt la pissarra tàctil i els polsadors que havien vist a les classes.

L’escola Singuerlin convidarà a Aspace a fer la tornada de l’intercanvi a Santa Coloma, proposant el mes de març amb la data exacta encara per concretar.

Bon Nadal!

Categoria:
Esport