Gràcies, exploradors digitals!

Després del treball intens al llarg del curs, el projecte Exploradors digitals arriba a la seva fi, amb un balanç molt positiu.

Les proves d'usabilitat han estat molt satisfactòries per les persones que les han realitzat, ja que han trobat eines que els faciliten l'accés al mòbil. I encara que formalment les proves han acabat, la gran majoria d'ells segueixen fent ús de les aplicacions, perquè ara poden realitzar activitats que abans no estaven al seu abast.

Alhora, al llarg del projecte hem incorporat les millores que s'han detectat en les actualitzacions de les aplicacions. Això ens ha permès donar resposta a les necessitats de les persones amb discapacitat, i que les Ease Apps siguin realment útils i solucionin les seves demandes.

Només ens queda agrair a les tres entitats i a totes les persones implicades la dedicació al projecte. Ens satisfà veure que ha valgut la pena i esperem que moltes més persones es puguin beneficiar d'aquestes eines per usar els dispositius mòbils sense limitacions.

Gràcies, exploradors digitals! Seguim treballant ..

I gràcies a Fundación Vodafone España, Ease Apps, La Muntanyeta Tarragona i Fundació Española de Parkinson per compartir aquest projecte amb nosaltres.

Categoria:
Tecnologia i Rehabilitació