Gimcana esportiva al CIM Montjuïc

Endevinalles Esportives

Els passats 8 i 9 de novembre es va dur a terme al CIM Montjuïc una activitat física de caràcter recreatiu amb la participació conjunta dels centres de residència, Poblenou i Badalona.

L’objectiu era fer un conjunt de proves de més o menys intensitat, on el més rellevant fos la cooperació, l’estratègia de conjunt per aconseguir l’objectiu marcat. Per això els equips estaven formats per usuaris de residència, Poblenou i Badalona barrejats.

Repartides per tot el centre hi havia 10 paradetes, tot i que els equips només tenien temps de fer-ne quatre amb les dues hores i mitja de les que vam disposar. En algunes d’elles s’hi feien activitats noves, com les bicicletes adaptades en la paradeta “Heu dit sobre rodes?” En altres repetíem el format d’activitats que havien tingut molt d’èxit als entrenaments de setembre, com els “relleus cooperatius” i en d’altres posàvem l’èmfasi en la dimensió més emocional com la prova de “Aguanta el riure i marca petons” o “La gran abraçada”.

El temps ens va jugar una mala passada, ja que vam tenir el primer daltabaix de temperatures de la tardor amb ventades molt fortes, però ens en vam sortir igualment: “ La trituradora”, un emocionant joc de corda, la vam traslladar a l’interior, i des de les altres terrasses altes del CIM, veiem el cim de Collserola, abrigadets, abrigadets...tot fent llançaments i provant les bicicletes adaptades.

D’èxit rotund va ser “l’aeròbic cons”, activitat on els participants alternaven el ball i les curses; les “endevinalles esportives” i les seves respostes, desafiaven l’enginy i el coneixement esportiu dels participants. Moltes d’aquestes preguntes i respostes serviran per la creació del joc de taula “Camí adaptat a Tokio 2020”.

A més de l’equip d’esports, vam comptar amb l’ajut inestimable dels voluntaris, dels auxiliars de tots els centres i de gent de la casa, que es va prestar a ser còmplices de la nostra idea, compartint la feina del despatx amb la del “checking point”, punt on es feia l’intercanvi de punts aconseguits per imatges, amb les que es va faria un mural visual al pavelló esportiu en acabar les proves.

Aviat adjuntarem un link per a que tots els participants pugueu valorar l’activitat. Ens seria molt útil la vostra opinió per seguir millorant.

Categoria:
Esport

Aeròbic cons
Aguanta el riure i petons
Checkpoint
Mural
Con un par de bolas
La recerca del tresor
La trituradora
Llançaments