ELS ESTUDIANTS DE PRÀCTIQUES, UN VALOR AFEGIT

Durant aquest curs, el servei d’esports ha acollit 10 estudiants de pràctiques, 9 de l’INEFC i 1 de la Universitat de Poitiers.

Els estudiants en període de pràctiques són un valor afegit al servei, així com els voluntaris.

Arriben al servei d’esports amb ganes d’ajudar i aprendre, i amb moltes preguntes. Aporten al nostre dia a dia il·lusió, curiositat, idees, ... i a nosaltres, ens obliga a trobar paraules adequades i precises per explicar el que fem amb els usuaris, com ho fem i perquè ho fem. La seva presència ens ajuda a qüestionar-nos i ens permet trobar aspectes en els què seguir millorant.

Busquem que entenguin com treballar amb persones que presenten capacitats diferents; que aprenguin a veure aquestes capacitats i a apreciar-les; i a observar que la metodologia és clau per aconseguir un disseny d’activitat física participativa i inclusiva, un disseny universal. I així mateix, que puguin tenir presents els aspectes organitzatius que garanteixen la inclusió perquè tinguin referències en el seu futur professional i es vegin capaços de potenciar-la.

Per aquesta raó, si és possible, ens agrada que els estudiants passin per les diferents activitats que fem i vegin els diferents enfocs segons grups i edats: activitat aquàtica, esport per a tothom, i activitats inclusives d’intercanvi amb alumnat de diferents edats de centres educatius (cicle superior de primària, ESO, batxillerat i centres de cicles formatius en activitats físiques)

Us deixem una galeria de fotos on es veuen algunes de les activitats en les que van participar.

Categoria:
Esport