PARTICIPACIÓ EN EL PROJECTE TALENTO ASPACE COMUNICACIÓ

Des de la Confederación Aspace s’han creat diversos projectes en els quals participa la nostra institució. Aquest projecte està coordinat des la FEPCAT de Catalunya i té relació amb la comunicació de les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic.

Les professionals, provinents de l’Associació Aremi, la Institució Balmes, la Fundació El Maresme, la Fundació l’Espiga, l’Associació Esclat, Nexe Fundació, Fundació ASPACE Catalunya, ASPACE Coruña i Prodis, i sota la coordinació de FEPCCAT, van fixar els objectius de treball que havien començat a definir anteriorment. De la nostra entitat, hi participa una logopeda, Laura Lacàrcel.

Enguany, és el tercer any de treball, el grup de comunicació realitzarà un estudi entorn de les eines d’avaluació de les competències comunicatives en persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars que requereixen d’un suport intens en la comunicació.

Es vol comprovar com ajuden a objectivar el procés, així com també com faciliten la presa de decisions de l’equip professional.

És molt positiu per les entitats i permetrà fer una publicació al final de l’estudi per posicionar la investigació i facilitar l’accés a altres professionals, que tinguin la necesidades d’objetivació en la valoració de les competències comunicatives.

Categoria:
Serveis de Salut