Aspace Catalunya present en el 36è congrés de l'European Academy of Childhood Disability

La Fundació Aspace Catalunya està representada en un dels congressos més importants sobre la discapacitat infantil, l'European Academy of Childhood Disability (EACD). Aquest congrés, celebrat a Bruges, Bèlgica, del 29 de maig a l’1 de juny, reuneix experts clínics i científics dedicats a les discapacitats infantils de tot Europa sota el lema “Compondre una nova simfonia”.
 
La nostra participació inclou:
 • Curs/formació sobre l’avaluació neuropsicològica en trastorns del neurodesenvolupament infantil i discapacitat.
 • Comunicació oral sobre tecnologia de suport.
 • 5 pòsters que cobreixen temes com:
  1. El procés diagnòstic en trastorns del neurodesenvolupament durant la infància.
  2. La importància del treball multidisciplinari en grups de psicomotricitat per a nens amb trastorns del neurodesenvolupament.
  3. ASID-DITEA: un programa d'intervenció integral per a trastorns de l'espectre autista de baix funcionament.
  4. Factors de risc i refractarietat de l’epilèpsia en una cohort d'adults amb paràlisi cerebral i discapacitat intel·lectual.
  5. Adaptació i eficàcia de la plataforma d'estimulació cognitiva NeuronUP per a nens amb desenvolupament intel·lectual i TDAH.
La nostra presència en aquest esdeveniment reafirma el compromís d'Aspace Catalunya amb la innovació i l'excel·lència en l'atenció als infants amb discapacitat. És una oportunitat per compartir coneixements, establir col·laboracions valuoses i avançar en la millora contínua de la qualitat de vida dels infants.

Categoria:
Serveis de Salut