Experimentant la sedestació amb les famílies

Retornen els tallers per a les famílies d’Aspace. Hem començat fent consciència i experimentant de primera mà la sedestació a una cadira, aspecte molt important en el dia a dia dels nostres nois/es.

El passat dissabte 11 de maig vam començar a treballar amb el taller "Experimentant la Sedestació”, un concepte de taller pràctic, vivencial i amb un reforç teòric de columna i pelvis per ajudar a entendre un aspecte tan important com és la sedestació. Vam tenir l’ajuda de Reha Girona per introduir i revisar el material imprescindible per aconseguir aquesta bona sedestació.

Un total de 20 familiars van participar del matí d’experiències fent consciència del que ens passa en el cos quan estem ben i mal asseguts, i com aquest aspecte fa canviar les nostres sensacions i interfereix en les activitats i en la relació amb l’entorn.

Les famílies van tenir una sorpresa amb una sala plena de cadires de rodes i diferents materials per seure. Va ser molt enriquidor compartir l’experiència i empatitzar amb els seus fills a través de dinàmiques proposades pels fisioterapeutes.

La nostra tasca com a cuidadors és vetllar pel benestar, confort i autonomia dels nostres nois/es, sent conscients de la importància d’estar ben asseguts per a les diferents activitats del dia. La sedestació és una part important del tractament.

Aquest taller l’ha preparat l’Àrea de Fisioteràpia del Servei de Rehabilitació d'Aspace, i donat l’èxit i el bon feedback rebut per part de les famílies, ja estem pensant en el proper taller.

Aviat us farem arribar la informació del proper taller...Us hi esperem!

Categoria:
Serveis de Salut