ASPACE PARTICIPA EN EL III CONGRÉS INTERNACIONAL D’INVESTIGACIÓ EN SALUT I ENVELLIMENT CELEBRAT A MADRID

El passat 30 de juny i 1 de juliol va tenir lloc a Madrid el III Congreso Internacional de Investigación en Salud y Envejecimiento, i I Congreso Internacional de Investigación en Salud.

La fisioterapeuta Anna Sanagustín Vidal que treballa a la nostra escola i és docent a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna, Universitat Ramon Llull va participar presentant la comunicació oral  "Efectos de la fisioterapia convencional y el método Halliwick en la mejora de la parálisis cerebral: revisión sistemática de la literatura". 

Els estudis publicats demostren que hi ha una necessitat de determinar l'eficàcia dels programes d'exercicis per millorar l'activitat diària, el nivell de participació dels nens amb paràlisi cerebral i la qualitat de vida. El treball conjunt de la fisioterapia convencional i el mètode Halliwick en la paràlisi cerebral és favorable encara que existeixen pocs estudis que avaluïn aquest mètode aquàtic degut a la seva recent implementació en la pràctica clínica. 

La seva comunicació va contribuir a divulgar Aspace Barcelona i la recerca que es fa envers les teràpies  que es realitzen amb els nostres usuaris.

Categoria:
Recerca