20é aniversari del CTO Aspace Poblenou

El dia 16 de setembre el centre de Teràpia Ocupacional de Poblenou va fer 20 anys!!!! I es van arrencar les celebracions i actuacions previstes durant tot l’any perquè tothom gaudeixi de la nostra alegria

Aquest dijous dia 20 vam fer la inauguració oficial amb els familiars, professionals i amics dels diferents Serveis d’Aspace. Ens vam reunir a les 15 hores  i vam poder compartir amb ells el discurs del director tècnic del Centre de Teràpia Ocupacionl Poblenou (Josep Mauri) i de la Directora de Serveis Comunitaris (Míriam Torrella) a més d’un munt de missatges de celebració que ens van fer arribar durant  les setmanes anteriors moltes de les persones que ens coneixen i a les que tenim molt d’afecte. La nostra comissió de festes, formada per diferents usuaris van donar veu a tots els companys i van poder explicar els seu punt de vista. Va ser un orgull també escoltar a les persones que porten amb nosaltres els 20 anys de manera continuada (els veterans) i els que porten poc temps (nouvinguts) ja que  tots som part d'un mateix equip.

Seguidament tots junts vam cantar, apagar les espelmes d’una super tarta personalitzada,  brindar amb cava i compartir una estona de xerrada de records i de bones intencions futures.

Va ser un espai relaxat de confidències, retrobaments amb amics i de moltes rialles.

Cada usuari/família tenia un globus de color que es van poder emportar a casa seva amb fotos on quedava reflexat que tots junts som part d’Aspace Poblenou.

Hem d’agrair a totes les persones que van participar i compartir amb nosaltres aquesta tarda.

CAMINEM JUNTS!

Us deixem un vídeo on pdreu veure tota aquella gent que ens ha volgut felicitar.

20é aniversari del CTO Aspace Poblenou from Fundació Aspace Catalunya on Vimeo.

Categoria:
Centres diürns i ocupacionals