XERRADA SOBRE L'AFECTIVITAT I LA SEXUALITAT EN PERSONES AMB DISCAPACITAT

Avui, 22 de novembre, ASPACE ha organitzat una xerrada al Centre Integral Montjuïc adreçada a famílies d'usuaris d'ASPACE, basada en l'abordatge de l'afectivitat i sexualitat en persones amb discapcitat, com a resposta de la demanda d'algunes famílies.

Aquesta xerrada és l’inici d’un procés de formació i informació, en el que es treballarà amb famílies, usuaris i professionals, tant de forma global com individualitzada.  

Les xerrades, tant la del dia d’avui com la del dia 14 de desembre anomenada "Planificació de futur" , s’organitzen des dels grups de suport familiar de la residència, a través d’un conveni amb el DINCAT, i que estan subvencionades pel Ministerio de Sanidad, Servicios e Igualdad.

La xerrada l'ha dirigida la Sra. Gemma Deulofeu, llicenciada en Psicologia, màster en sexualitat i teràpia de parella i família, amb formació especialitzada en atenció a persones amb discapacitat intel.lectual i delictes sexuals,  postgrau en Treball Corporal Integratiu i màster en discapacitat intel.lectual, salut mental i tastorns de conducta.

Categoria:
Institucional