EL CONSELLER DE DRETS SOCIALS VISITA LA FUNDACIÓ ASPACE CATALUNYA

  • El conseller Campuzano ha assistit a la reunió de treball amb l’equip directiu de la Fundació Aspace per conèixer la institució, els projectes de futur i per mantenir un diàleg obert.
  • Famílies i professionals han conversat amb el conseller, i han compartit les seves experiències, preocupacions i punts de vista.
  • Carles Campuzano ha conegut les instal·lacions de l’entitat de la mà de la directora general d’Aspace Catalunya, Elena Puigdevall; i  del president del Patronat de l’entitat, Jordi Portella.

Avui, la Fundació Aspace Catalunya ha rebut la visita institucional del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, acompanyat per la directora general de l'Autonomia Personal i la Discapacitat, Marta Segura. Durant la seva visita, el conseller Campuzano ha participat activament en una reunió de treball amb el nostre equip directiu, on ha conegut a fons l’entitat i els projectes de futur.

A més a més, hem tingut l'oportunitat d'organitzar una petita entrevista amb tres famílies i alguns professionals, permetent al conseller conèixer les activitats i serveis de primera mà.

L'Assumpta mare de la Laia ha posat èmfasis en el fet que des d'Aspace té un doble valor afegit entre educació i sanitat, un aspecte que ha sigut essencial per la Laia. Tanmateix, l'Anna la mare d'en Bernat, està molt agraïda amb l'atenció sanitària rebuda a Aspace, d'ençà que en Bernat era petit. "Com a germana sempre m'he preocupat pel benestar de la meva germana, i gràcies a Aspace i els professionals que m'han acompanyat en aquest procés" ha explicat la Mònica, la germana de la Patrícia.

Durant la visita, el president del Patronat, Jordi Portella; la directora general d’Aspace Catalunya, Elena Puigdevall, i una representació de l'equip de direcció han acompanyat el conseller Campuzano per mostrar-li les instal·lacions i destacar alguns dels projectes més rellevants de l’organització.

Agraïm al conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, per dedicar el seu temps i interès a conèixer la tasca que portem a terme des d’Aspace Catalunya, fent d'aquesta visita una oportunitat única per fomentar i visibilitzar a tot un col·lectiu.

 

Instagram

LinkedIn

Twitter

 

 

Categoria:
Institucional