Xerrada a ASPACE sobre la Trailwalker

Divendres passat dia 16 de març va venir l'Òscar Hernàndez, responsable esportiu d'Intermón Oxfam i col·laborador-coordinador de la Trailwalker 2018. Va donar una xerrada sobre el projecte Oxfam i la Trailwalker i com va néixer la idea dels 100km. Uns kilòmetres que representen simbòlicament, el que ha de caminar una família africana per anar a buscar aigua cada dia. 

Mes enllà de la xerrada, la jornada va servir per que ell i Oxfam, veiessin i coneguessin en primera persona el nostre projecte d'ASPACE CAMINA. Es va relacionar amb molts nois del CIM, del CTO Badalona i de l'Escola (la classe del C1 eren els guanyadors del concurs de dibuix per la samarreta de la Trailwalker). El Ferran, usuari del centre de Badalona, que participarà en la cursa d'aquest any els va  regalar una samarreta a cadascú dels guanyadors del concurs de la samarreta. Les  nenes i els nens  estaven eufòrics!! L'Òscar va entendre que el nostre equip humà va molt enllà. Amb les samarretes col·laborem amb la Fundació Badalona Capaç, una entitat que vetlla per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i malaltia mental. Ens han fet l'estampació de la samarreta des de el seu CTO i ens sentim contents d'haver-nos compromès amb ells. L'Òscar també va voler col·laborar adquirint una samarreta a canvi d'una donació de 10 €, no va deixar que li regaléssim, com a mostra del seu agraïment. Li va encantar el projecte. 
 
D'altra banda, els nois de grup de ràdio de CTO Badalona li van fer una entrevista pel seu programa, però no només a ell, també van entrevistar en Joan Antúnez, que lesionat del genoll, s'ha hagut de retirar de la prova. També van entrevistar la Jessica Ribe, nova aquest any i participant d'un equip, i Miquel Guerrrero, tercer any fent la TrailWalker. 
Al final de la jornada vam parlar amb l'Òscar sobre la logística, els horaris, els dorsals, els punts de control... i sobre l'equip de Respir, que ens animarà durant tot el cap de setmana.
 
En marxar ens va agrair que el convidéssim a ASPACE perquè va entendre millor el nostre projecte, el que fem i perquè ho fem.  
 
PD: Encara es parla de la vostra arribada a Sant Feliu de Guíxols l'any 2014, lo emotiva que va ser... ens deia l'Òscar dies abans de venir...