Visita d'estudiants d'intercanvi de l'ESMUC al taller de Musicoterapia.

Durant la sessió de Musicoteràpia d'ASPACE, que realitza el musicoterapeuta Dani Royo, hem rebut la visita dels alumnes de West Virginia University que estan realitzant un intercanvi amb el "Màster de Musicoterapia" de l'ESMUC, Escola Superior de Música de Catalunya.

La visita ha consistit en veure com es treballa en el taller amb persones amb paràlisi cerebral, quines adaptacions s'utilitzen, des d'instruments adaptats fins a instruments dissenyats amb Arduino, tècniques terapèutiques, etc.

D'altra banda, durant la sessió es va mostrar i explicar les tècniques de treball i l'aplicació d'aquestes a "Peces d'un trencaclosques, llibre de Poemes i Cançons per a tots". Els usuaris van cantar, recitar i tocar alguna d'aquestes peces, i van explicar el significat per cada un d'ells.

El taller va està acompanyat per Giusepe Pulice, estudiant de pràctiques de l'ESMUC i per l'Àngel Aguilar, responsable de CRA (Centre de Recursos i Tecnologia de Suport d'Aspace) qui s'encarrega de les adaptacions dels instruments.

Us deixem unes fotografies de la visita i un vídeo d'una part de la sessió.
 

Musicateràpia a la Residència Aspace from Fundació Aspace Catalunya on Vimeo.