V CURSA SOLIDÀRIA "EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL

"EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL" és una cursa solidària de 5 km organitzada per Ipsen Pharma i la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT), a favor del col•lectiu de persones amb paràlisi cerebral i etiologies similars.

Aquesta cursa compta amb dos recorreguts:
Recorregut de 5 Km (4.500 m). Sortida 09:30 h
Recorregut d'1 Km. Sortida 10:15 h.

La seva cinquena edició "EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL" tindrà lloc el proper 4 d’octubre de 2015 al barri de Les Corts de Barcelona. (Sortida i arribada a l'Av. Sant Ramon Nonat nº 15)

QUI POT PARTICIPAR?

És una cursa oberta a tothom, grans i petits. Així doncs, no hi ha excusa: us hi esperem!

QUINS SÓN ELS OBJECTIUS D'AQUESTA CURSA SOLIDÀRIA?

  1. Fer homenatge a totes les persones que d'una manera o altra conviuen amb la paràlisi cerebral o amb altres etiologies similars i que, dia rere dia, lluiten per dur a terme una vida el més normalitzada possible.
  2. Reconèixer la tasca i trajectòria de persones i entitats que treballen en l'atenció, la formació, la defensa dels drets, i la integració social i laboral d'aquest col•lectiu, amb l'objectiu de millorar-los la qualitat de vida.
  3. Donar visibilitat i sensibilitzar tota la societat de la realitat i de les capacitats d'aquestes persones.

INSCRIPCIONS

Properament penjarem a l'agenda de la web d'ASPACE una entrada a on estarà descrit el procés d'inscripció RESERVAT PER A FAMIALIARS I USUARIS D'ASPACE. També farem arribar una carta a les famílies dels usuaris dels centres.

Tota la informació la podeu trobar www.cursaenmarxapc.org