Un selfie per la paràlisi cerebral en motiu del Dia Mundial de la PC

Puja el teu selfie amb #DMPC a facebook / twitter, repta a tres o més amics a pujar-lo i participa en el concurs del "selfie més original".

De cara a la celebració del proper Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, que se celebra el primer dimecres d'octubre i que aquest any 2015 tindrà lloc el dia 7, ASPACE llança la campanya en xarxes socials "Un selfie per la paràlisi cerebral". Amb motiu d'aquest esdeveniment s'han repartit polseres commemoratives del Dia Mundial amb què volem que el major nombre possible de persones es faci un selfie amb el hashtag #DMPC i el pengin al Facebook i Twitter.

Les persones que no tinguin polsera podran pujar igualment el selfie amb el hashtag #DMPC escrit en algun lloc: full de paper, en la pell, en un objecte ... amb tots els selfies es farà un concurs al selfie més original que votaran els mateixos usuaris de les xarxes socials, el guanyador s'endurà un cap de setmana per a dues persones a l'hotel "El Planeta escondido" http://www.selectahotels.com/hoteles-encanto/el-planeta-escondido  de la cadena Selecta hotels http://www.selectahotels.com/ .

Els links a través dels quals es podran accedir a la campanya en Facebook i Twitter són:

Twitter: http://buff.ly/1KEZ4be

Facebook: http://buff.ly/1VltVwt

La campanya va començar dilluns dia 28 de setembre i durarà en xarxes socials fins el proper dimecres 7 d'octubre, Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral.

El guanyador del concurs es donarà a conèixer al llarg de la següent setmana.

Esperem que us agradi la campanya tant com a nosaltres i que aconseguim entre tots que realment es faci viral.

Aneu preparant els vostres selfies i moltes gràcies per el vostre suport.