Trobada informativa al CIM per a les famílies

A les instal·lacions del CIM, avui hem organitzat una trobada informativa adreçada als familiars dels usuaris de la Residència i Centre de Dia i Ocupacional Montjuïc

La Fundació Aspace Catalunya ha organitzat una trobada informativa per explicar a les famílies dels usuaris de la Residència i Centre de dia i ocupacional Montjuïc el funcionament del servei. Ha iniciat la trobada la Directora de serveis comunitaris, Miriam Torrella, aportant informació sobre el projecte i l'entitat, per més endavant intervenir la nova directora tècnica de la Residència i CDO Montjuïc, M. Guadalupe Vaca Narvaja, la coordinadora d'activitats, els infermers, les fisioterapetutes, la cap d'esports i la coordinadora de lleure i respir, tots ells explicant les activitats de cada àrea.

En la trobada també ha intervingut la Sra. Pepita Cabiscol, Cap de servei d'atenció a les persones amb Discapacitat del Consorci de Serveis Socials de Barcelona, amb un discurs molt proper tant per a les famílies com per als professionals d'ASPACE, agraïnt la nostra tasca diària que aporta qualitat al servei, i animant-nos a seguir treballant per al col·lectiu.

Finalitzava la sessió amb un torn de precs i preguntes, en el que les famílies també han tingut un espai per poder expressar el seu agraïment i sentiment de tranquil·litat en saber que ha estat la millor decisió per als seus fills.

Per part nostra, agraim a totes les famílies i a la Sra. Pepita Cabiscol, la seva assistència a la trobada.