TOTS AMB ASPACE CAMINA. UN PROJECTE DE TOTS

Aquest cap de setmana el Servei de Lleure i Respir acompanyarà el nostre gran equip de corredors de la Traiwalker ASPACE CAMINA

Un total de 9 usuaris amb un grup de monitors passaran el dia a Anglès amb la finalitat d'animar, hidratar i abraçar l'equip.  Després s'aniran a descansar a la Casa de Colònies Can Maiol, a Sant Feliu de Guíxols i reposar forces perquè l'endemà estaran a la meta esperant l'arribada de l'equip.

Dues usuàries dels centres d'ASPACE, l'Andreina Cadenas i la Patri Huertas seran les encarregades d'acompanyar tant en la sortida com en l'arribada, l'equip. Portaran el seu propi dorsal i tenen les mateixes ganes de l'equip de començar a caminar per la VIA VERDA.

Ànims ASPACE CAMINA, estem amb vosaltres!!

 

Coneix més sobre la Trailwalker!!

Recorregut: 100 km en un màxim de 32 hores
Sortida: Dissabte 18 d'abril de 2015 a les 10h a Olot.
On:  Via Verda Pirineu - Costa Brava (Girona)

L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la fam. Per això els equips aconsegueixen donatius que Oxfam Intermón destina als projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a més de 90 països de tot el món.

Des de la primera edició al nostre país (2011), ja han participat a l'Oxfam Intermón Trailwalker 1.133 equips i s'ha recaptat més 2,5 milions d'euros.

El dia a dia dels entrenaments, les activitats per recaptar fons, la causa solidària i la convivència en xarxes socials i amb la resta d'equips, són una oportunitat única de transcendir les relacions personals més enllà del merament esportiu.