TOT UN ÈXIT EN LA V CURSA PER LA PARÀLISI CEREBRAL

ASPACE participa en la 5a edició de la cursa 'En Marxa per la Paràlisi Cerebral'

Aquesta cursa se celebra des de fa cinc anys i cada any amb motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, que té lloc el primer dimecres d'octubre.

La cinquena edició de la cursa "En marxa per la Paràlisi Cerebral" s'ha convertit un cop més en un exemple de solidaritat i integració per al col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats afins.

Enguany estem molt contents perquè s’ha aconseguit el nombre màxim de participants, totes les inscripcions van ser exhaurides una setmana abans de la cursa.

Prop de 2.100 corredors han participat en la cursa d'1 km i 5 km al barri de Les Corts de Barcelona i ha destacat una vegada més per la gran participació i integració de diferents col·lectius en igualtat d'oportunitats.

La cursa, presentada pel periodista Santi Meifrén, ha comptat amb la presència de Mercè Batlle, presidenta de la Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT); Glòria Tàpies, presidenta de la Fundació IPSEN Pharma, El Sr. Lluis Farrés, president d’ ASPACE, així com diferents representants del panorama polític, com la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Neus Munté, i la regidora del districte de Les Corts, Laura Pérez, entre d'altres autoritats.

Per cinquè any consecutiu, "En Marxa per la Paràlisi Cerebral" continua ferm en el seu objectiu de ser una acció de conscienciació a favor de la igualtat d'oportunitats i la inclusió social, a més de ser un homenatge a totes les persones que d'una forma o una altra conviuen amb la paràlisi cerebral o amb altres discapacitats afins, i que dia rere dia lluiten per portar una vida el més normalitzada possible.

MOLTES GRÀCIES A TOTS i TOTES Per la vostra participació i suport a la cursa, tant als nois, com a les famílies i als professionals!!!

Ens veiem  l’any que ve a la cursa "en Marxa per la Paràlisi cerebral"!

Segueix-nos a Facebook i Twitter:

https://twitter.com/aspacebcn
https://www.facebook.com/AspaceBarcelona