TORNEIG DE BOCCIA I FUTBOL COMMEMORANT EL 25È DELS JJOO

Ahir 25 de juliol, el mateix dia que es van inaugurar els Jocs Olimpics de Barcelona'92, al CIM hem fet el torneig de boccia i futbol que ha aplegat als usuaris de tots els centres d'ASPACE i acomiada el curs.

El torneig de boccia s'ha jugat en un camp enfrontat, de forma que cada bàndol estava a la punta contrària del camp i es veien les cares. Això ha fet que canviessin les estratègies i també que tot el joc fos molt visible als espectadors. L'ambient ha ajudat molt, i els participants han estat els 12 que al llarg del mes de juliol s'han trobat al CIM per anar treballant. 
 
El futbol ha començat amb una presentació estelar de cada equip al so d'una banda sonora i una pancarta d'equip. Després s'han enfrontat en un triangular els tres equips que també han estat practicant junts al llarg del mes de juliol. 
 
La pilota gegant permetia que jugadors ambulants, en cadira i assistits per l'equilibri poguessin fer xuts que als porters els ha costat de parar. 
 
Els resultats visibles han estat el bon ambient del que s'ha gaudit, i l'emoció viscuda, independentment dels guanyadors o perdedors, dada aquesta que no ha estat rellevant en cap dels dos tornejos.
A tots i totes, esportistes, animadors, auxiliars, directius....gràcies des del Servei d'Esports per participar amb tant d'entusiasme. 
 
Continuem el curs vinent.  Bones vacances a tothom!