Tecnologia lliure i accessible: Jornades Baix Cost 2019

Fundació Aspace Catalunya participa a la 12a Edició de les Jornades Baix Cost, una trobada on les ajudes i les solucions tècniques low cost son les protagonistes.

 El passat 11 i 12 de juliol va tenir lloc, a Albacete, la  12a trobada “Bajo Coste”.  Aquesta iniciativa, que congrega a diferents entitats i professionals del sector de tota Espanya, es proposa com un espai on compartir idees i solucions tècniques de fabricació col·lectiva i disseny obert.

Entre les diferents activitats platejades a les jornades, i en relació al projecte de les Easeapps, Fundació Aspace Catalunya va impartir dos tallers sobre Accessibilitat per a Android. Proposant als participants una experiència pràctica amb aquelles aplicacions que possibiliten l’accessibilitat a dispositius mòbils a persones amb dèficits motrius.  

La nostra participació a aquestes jornades posa de manifest la necessitat de continuar treballant en el camp de les solucions tècniques. Promocionant, alhora, l’autonomia personal, el coneixement compartit i el desenvolupament sostenible.

 

Categoria:
Serveis de Salut