TALLERS PER A FAMÍLIES. UN CICLE DE TALLERS PER A TOTHOM!

Al llarg de l'any 2021, la Fundació Aspace Catalunya, ha portat a terme quatre tallers oberts i gratuïts, adreçats a les famílies, tutors i cuidadors del nostre col·lectiu. Una bona manera de compartir coneixements, dubtes i experiències, de la mà de professionals i experts.

Les valoracions que s'han rebut deixen clar que, famílies i tutors legals, valoren molt positivament aquesta iniciativa. Posant en valor tant la temàtica, com l'organització i els professionals encarregats de desenvolupar els diferents tallers. Esperem tornar a trobar-nos aviat amb un nou cicle de tallers per a tothom!
Us deixem els enllaços a les gravacions dels tallers:
 
Primer taller: La modificació de la capacitat d'obrar i nova Reforma del Codi Civil. Testament, patrimoni i voluntats anticipades.
Una informació pràctica i clara, sobre les opcions legals de protecció i suport a les persones amb discapacitat. Si voleu accedir al taller, podeu fer-ho al següent enllaç:
 
 
Segon taller: El Vestit eines i estratègies que ens faciliten el dia a dia.
Des de l'Àrea de Teràpia Ocupacional, van donar eines i estratègies per treballar l'autonomia i la independència:
 

 

Tercer taller: Canvi d'etapa. Infantesa, adultesa i vellesa.
Des d'un punt de vista legal, de protecció de drets, es va analitzar el que suposa el pas a l'etapa adulta per a la persona amb discapacitat.

 
Quart taller: Estimulació basal.
Posar-te en la pell de l'altre per entendre què està sentint. L'estimulació basal com a experiència en el desenvolupament i l'aprenentatge global a través del cos.