S’obre el termini d'inscripcions per al Congrés del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2018 "No miris a un altre costat"

Confederació ASPACE i ASPACE Navarra han obert el període d'inscripcions per al Congrés del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2018, que enguany se celebrarà els dies 5 i 6 d'octubre. El congrés de 2018 serà totalment diferent als anteriors, ja que tindrà com a seu la localitat de Lekaroz, a la Vall del Baztán a Navarra, un magnífic marc en el qual abordar les dificultats i problemes d'apropar els serveis per a les persones amb paràlisi cerebral a l'entorn rural, i posar de manifest aquesta realitat per reclamar el dret a viure en espais accessibles i dissenyats per a totes i tots; sense importar el lloc de residència.
 
El lema d'enguany del Congrés és "No miris a un altre costat", que fa referència a la sexualitat i afectivitat de les persones amb paràlisi cerebral; una realitat tabú que famílies i professionals enfrontem cada dia i que no s'aborda perquè és més fàcil mirar a un altre costat i actuar com si no existís. La sexualitat i afectivitat costat a l'entorn rural i les seves peculiaritats en l'atenció de la paràlisi cerebral, seran els temes que s'abordaran en aquest Congrés.
 
El procés d'inscripcions romandrà obert fins al 13 de juliol o fins completar l'aforament, pel que us animem a inscriure-us més aviat possible per garantir la vostra plaça. La inscripció és gratuïta i dóna dret a assistir a les ponències i tallers. Els serveis extra (sopar-ball i allotjament) comporten l'abonament d'una quota. Quant al menjar als grups que estiguin allotjats als albergs seleccionats per a ells, menjaran en les instal·lacions. La resta de persones podran menjar en els restaurants dels pobles propers, disposeu d'informació sobre restaurants propers (i els preus dels menús) en el document d'informació d'interès que trobareu al portal virtual d'inscripcions. En cas de no poder desplaçar-se a altres localitats per menjar, podran apuntar-se al dinar que s'oferirà en Lekaroz per a un màxim de 200 persones.
 
Aquest any s'ha ideat un programa diferent, on com sempre les persones amb paràlisi cerebral tindran la major part del protagonisme.                                                                                                                                                                                                                          
 
Adjuntem programa.
 
Pots inscriure't i inscriure a la teva família a través del següent enllaç: http://www.aspaceonline.es/fonline/cong/acceso_cong.php?idcgrs=927018&idioma=es

Doc. Adjunts:
https://aspace.cat/ca/files/attachments/5/3/5b0ff85f1b4a1.pdf