Celebrem Sant Jordi 2015

Com cada any, ASPACE participa en un dia tan especial, alegre i emotiu com és la dia de Sant Jordi.

Estarem presents en 6 llocs diferents. Us expliquem quina serà aquesta participació:

 • En Lluís Farrés, president de l'entitat, hi serà present a l’acte institucional que se celebra al Palau de la Generalitat en motiu de la Diada de Sant Jordi. Aquest acte constarà principalment d’una missa, la benedicció de roses d’entitats d’iniciativa social i la recepció de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2015 per part del president de la Generalitat, Artur Mas.
   
 • Als Jardins del Palau de la Generalitat, ASPACE estarà en la Taula 2 venent roses. Es podrà accedir-hi a partir de les 11:30h. En aquesta parada ens acompanyaran 5 usuaris de la Residència ASPACE Montjuïc.
   
 • També participem a la 4a edició de la Fira de Sant Jordi del Districte de Les Corts, a l’Avinguda Diagonal, concretament en el tram que va entre el c. Joan Güell i i el c. Numància, des de les 9:30h. En aquesta parada estaran 14 usuaris de la Residència ASPACE Montjuïc venent roses.
   
 • El CTO de Poblenou també organitza una paradeta davant del centre, al c. Bilbao 95, venent roses i altres productes fets pels usuaris dels centres; i un bar a la plaça Can Felipa on els nois i noies del centre vendran entrepans i begudes, amb la idea de crear un espai de retrobament de les famílies.
   
 • El Centre d’Integració Social de Badalona oragnitza dues parades: una davant del seu centre a Badalona i una altra al c. Sant Anasti, cantonada amb Via Augusta, on en ambdues parades els nois i noies del centre vendran roses i altres productes fets per ells.

Esperem que pugueu trobar un temps i un espai per celebrar i acompanyar-nos en aquest dia primaveral, lletrat, ple d’aroma i d’alegria.