Quim Masferrer i altres famosos, 'en marxa per la paràlisi cerebral'

El presentador de TV3, juntament amb Miquel Póveda, Antonio Orozco, José Manuel Pinto entre d’altres famosos , col·laboren en la carrera solidària 'En marxa per la Paràlisi Cerebral'

Quim Masferrer, una de les cares més populars de la televisió catalana, no és l'únic famós que dóna suport a aquesta carrera solidària. El 'cantaor' badaloní Miguel Póveda, molt implicat en causes com la lluita per la igualtat educativa i la lluita contra l'Alzheimer, també ha decidit unir-se a la marxa. S'ha posat la samarreta blava de suport i ha penjat la foto a Instagram.

El mateix ha fet el cantant de l’Hospitalet Antonio Orozco, que es troba immers en la seva última gira ‘Destino’, l'actriu i escriptora Ana Milán, l'exporter del Barça José Manuel Pinto,  la presentadora Anne Igartiburu, l’estilista Natalia Ferviu i coach del programa “Cámbiame” s’uneixen a la marxa per la Paràlisi Cerebral entre altres famosos.

La carrera ‘En marxa per la Paràlisi Cerebral’ se celebrarà el diumenge 2 d'octubre al barri de les Corts de Barcelona a partir de les 9 del matí. El punt de trobada és l'avinguda de Sant Ramon Nonat, número 15. Hi ha previstos dos recorreguts, un de cinc quilòmetres i un altre d'1, i està oberta a tothom. Les inscripcions ja estan obertes. Us podeu inscriure a la nostra web www.cursaenmarxapc.org o a través de nosaltres . Les inscripcions es poden fer fins i tot el mateix dia de la competició.