Projecte de Respir a Domicili

Durant aquest trimestre i des de que es va iniciar el curs, 15  famílies d’Aspace han gaudit del projecte portat a terme per la FEPCCAT de Respir a domicili.

Durant els mesos de setembre, octubre i novembre hem seguit promovent el lleure i respir per a les persones usuàries i famílies d’Aspace, de la mà de la Federació catalana de la paràlisi Cerebral i Pluridiscapacitat, FEPCCAT .

Respecte l’impacte del projecte de Respir a Domicili, al llarg d’aquests mesos s’han realitzat 52 serveis d’atenció a la persona, amb una mitjana de 3 hores per servei, fent un total de 156 hores d’acompanyament.

15 són les famílies que s’han beneficiat d’aquest projecte, que ha estat valorat molt positivament i esperem que es pugui oferir el proper any 2021 de la mà d’entitats especialitzades.

El programa està essent un èxit amb un impacte molt positiu tant per l’usuari com per la família. Ambdós disposen del seu temps lliure per decidir què volen fer i a què el volen dedicar, un element fonamental per la qualitat de vida i benestar de la persona, i un model de treball amb el que la Fundació Aspace Catalunya hi treballa en els serveis d’atenció a la persona adulta.

Això és possible perquè un monitor especialitzat fa l’acompanyament a la persona amb discapacitat en els seu lleure .

Ens agradaria molt seguir portant a terme aquest projecte tan essencial per al benestar de les persones usuàries i les seves famílies, així que seguirem treballant perquè així sigui.

Aquest programa és possible gràcies a:  la FEPCCAT i el Departament de Drets Socials