REOBERTURA DELS SERVEIS DE SALUT

Tal i com us vam avançar fa uns dies, reobrim els serveis de Salut a partir del proper 2 de juny.

Des de l’inici de la contenció de la pandèmia, la Fundació Aspace Catalunya, ha actuat amb responsabilitat i professionalitat davant el col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies. Gràcies al suport i dedicació dels tots els professionals d’Aspace s’han mantingut els canals d’atenció a la persona en tots els serveis: d’atenció precoç, de salut i rehabilitació, dels centres diürns, a l’escola, la residència, en activitats d’oci i en el suport a les famílies.

Per començar a donar dades s’han realitzat 8.140 videovisites des dels serveis d’Atenció Ambulatòria i de Rehabilitació i 4.300 televisites des del CDIAP.

Amb la mateixa responsabilitat i compromís reobrim el proper dia 2 de juny els següents serveis: servei d’atenció ambulatòria especialitzada, servei de rehabilitació, servei d’hospitalització parcial, tractament en ones de xoc i atenció domiciliària.

La posada en marxa d’aquests serveis és clau per garantir la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies, també per seguir fomentant la seva autonomia i millorar la seva salut física, emocional i social.

Per portar a terme aquesta reobertura, hem elaborat un pla de treball, tenint en compte totes les mesures de seguretat tant pels professionals com pels usuaris en  els espais que s’utilitzin durant el tractament.

Recordar que la resta de serveis: Escola, CDIAP, centres diürns i serveis de lleure, respir i esports, tot i que es mantinguin tancats, continuen l’activitat a nivell telemàtic i la comunicació entre entitat i usuari es manté.

Us anirem informant de la reobertura d’aquests serveis que es mantenen tancats encara, segons ens vagin autoritzant  des de les diferents Administracions, amb la garantia de seguir oferint serveis essencials per al benestar de les persones amb paràlisi cerebral.

 

Categoria:
Institucional