“POSA’T EN MARXA I TRENCA ELS LÍMITS”: Obertes les inscripcions a la Cursa “En Marxa per la paràlisi cerebral”

La cursa es celebrarà el diumenge 8 d’octubre. La cursa comptarà amb un ambaixador molt especial, Àlex Roca, la primera persona amb paràlisi cerebral en completar una marató.

NSCRIPCIONS I MODALITATS

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de l’enllaç  www.cursaenmarxapc.org 

Les inscripcions estaran obertes fins al 5 d’octubre, però cal tenir en compte que per triar la talla de la samarreta és necessari realitzar la inscripció abans del 15 de setembre. El preu de la inscripció és de tres euros per a infants i persones amb discapacitat, i de cinc euros per als adults sense discapacitat.
 
La cursa ofereix dues opcions de recorregut perquè cada participant pugui triar la distància que prefereix. Hi haurà un recorregut de 5 quilòmetres i un altre de 1 quilòmetre. Per a cada recorregut, es contemplen diferents categories en funció de l’edat, la mobilitat i el gènere del participant.

DISTRIBUCIÓ DE SAMARRETES AL CAMP NOU

Arran del suport de la col·laboració de la Fundació Barça, la recollida de samarretes i dorsals es farà els dies 5 i 6 d’octubre a les instal·lacions del Camp Nou. Excepcionalment, aquells participants de fora de Barcelona o que no puguin recollir les samarretes els dies previs a la cursa, també s’habilitarà una carpa a l’Avinguda de Sant Ramon Nonat, el mateix dia de la Cursa.
 

VOLS FER-TE VOLUNTARI?


Aquí trobaras el formulari d'inscripció.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSca-6XcBQ5YBXkhiQDmLOW3p_8CJfyLE39jk3SEyp2vUjn7Yw/viewform
 

SOBRE “EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL” i la FEPCCAT

La Cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” és un projecte impulsat per la Federació de la Paràlisi Cerebral i Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT), la federació de referència a Catalunya del col·lectiu de persones i famílies amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

Actualment, la federació està conformada per catorze entitats que treballen amb i pel col·lectiu: l’Associació Alpi de l’Hospitalet de Llobregat, APRODISCA de Montblanc, l’Associació AREMI de Lleida, la Fundació ASPACE Catalunya de Barcelona, ESCLAT Grup Social de Barcelona, la Institució Balmes de Sant Boi de Llobregat, l’Escola Guimbarda de Barcelona, la Fundació l’Espiga de Vilafranca del Penedès, la Fundació El Maresme de Mataró, la Fundació La Muntanyeta de Tarragona, Nexe Fundació de Barcelona, la Fundació Prodis de Terrassa, la Fundació Catalana de la Paràlisi Cerebral de Barcelona i la Fundació Pere Mitjans de Barcelona.

A més a més, en el projecte hi participen diferents organitzacions compromeses amb la igualtat d’oportunitats, la integració i l’esport com a eina d’inclusió, com ara; la Fundació Barça, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, Coca-cola, ARC Soluciones, Plusfresc, el diari Ara i Mars.

Tota la informació sobre la Cursa la podeu trobar a:  www.cursaenmarxapc.org

Categoria:
Institucional