La Fundació Aspace participa en el 45è IHF de Dubai

La Fundació Aspace Catalunya, líder en tractament de la paràlisi cerebral i malalties del neurodesenvolupament, participa en el 45è Congrés Mundial d’Hospitals a Dubai que reuneix els líders mundials d’hospitals, serveis sanitaris i organitzacions sanitàries d’arreu del món per discutir els factors clau de la gestió general de les entitats sanitàries.

Al congrés organitzat per la Federació Internacional d’Hospitals (IHF) sota el títol Aprenentatge global, Accions locals: Atenció sanitària sostenible, Aspace ha presentat el pòster “Modernització dels Serveis de Salut accelerats per la pandèmia COVID-19 a la nostra Fundació a través de la tecnologia”, i ha exposat la contribució d’Aspace a l’agenda 2030, a través del treball d’impacte a diferents ODS- Objectius del Desenvolupament Sostenible-.

Amb aquest pòster Aspace ha mostrat les aplicacions fàcils que han desenvolupat, els diferents SAAC (sistemes de comunicació augmentatives i adaptatives), la domotització de la llar, l’ús de la realitat augmentada i els recursos com el paquet quantum per a l'entrenament de la cadira de rodes elèctrica amb diferents tipus de comandaments. En totes aquestes eines de tecnologia de suport han intervingut moltíssims professionals amb els més alts estàndards de qualitat i donant la millor atenció humanitzada i propera, pensant sempre en la persona, d'acord amb un pla terapèutic individualitzat i específic, amb l'objectiu d'aconseguir la màxima qualitat de vida i autonomia.

Dels 300 pòsters presentats i 146 acceptats, la Fundació Aspace ha sigut una de les finalistes. La delegació enviada a Dubai declara que: “ens sentim orgullosos i contents  de la gran feina feta gràcies a tot l’equip Aspace per aquest reconeixement internacional en el millor congrés del món de gestió sanitària”.

El Congrés Mundial d'Hospitals de la Federació Internacional d'Hospitals (IHF), ha posat el focus en com les entitats sanitàries han de treballar globalment en col·laboració mútua i amb els sectors públic i privat, per abordar els problemes que ens afecten a tots i en oferir alternatives de lideratge de canvi per oferir serveis de salut més sostenibles.

En quant als ODS de l’Agenda 2030, Aspace ha mostrat les accions de la fundació i com s’estan encarant els reptes que es plantegen per la sostenibilitat: “Hem exposat el nostre pla de treball en responsabilitat social corporativa relacionant-lo entre els diferents ODS i els 5 vectors treballats; és a dir com incidim en el bon govern de l’entitat, la sostenibilitat econòmica, l’àmbit de les persones, el factor social o l'ambiental en el dia a dia de l’organització:

  • Treballant per un model de governança transparent i sostenible.
  • Difonent diferents protocols de qualitat en la gestió de recursos.
  • Aportant bones pràctiques per al benestar dels professionals.
  • Formalitzant polítiques d'impacte social i compromís amb drets socials.
  • Contribuint amb petites accions contra la crisi climàtica.
  • Establint aliances amb altres entitats del sector per optimitzar recursos i esdevenir una entitat més sòlida”.

Categoria:
Institucional