PARTICIPACIÓ EN EL PROJECTE TALENTO ASPACE DEGLUCIÓ

La Confederación ASPACE crea diferents projectes en els que diverses entitats poden participar. El grup d’Alimentació i Deglució del projecte Talento ASPACE de la Cofederación, que a Catalunya coordina la FEPCCAT, va tenir la seva primera trobada el passat dimecres 23 de gener.

 

Aquest grup de treball està format per professionals de diverses entitats que treballen amb persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic, entre elles la Fundació Aspace Catalunya, APPC de Tarragona, Institució Balmes, Fundació l’Espiga i Fundació Prodis. De la nostra entitat hi participen dues logopedes de l'escola/Hospital de dia, l'Andrea Gimferrer i la Montse Guitard.

Amb aquest projecte es pretén generar coneixement i intercanviar experiències, així com donar a conèixer les bones pràctiques que es desenvolupen a les entitats entorn a l'alimentació i la deglució d'aquest col·lectiu, per tal que altres organitzacions i els seus professionals puguin aprofitar-les i així millorar l'atenció de les persones amb paràlisi cerebral i patologies similars.

Categoria:
Serveis de Salut