NOVA DATA! "En Marxa per la Paràlisi Cerebral"

Ja tenim nova data, el diumenge 5 de novembre no pots faltar a la carrera solidaria "En Marcha por la Parálisis Cerebral". Estas llest? Comença em compte enrrere.

La setena edició d'“EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL” tindrà lloc el proper 1 d'octubre de 2017 al barri de “Les Corts” de Barcelona (Sortida i arribada en l'Av. Sant Ramon Nonat nº15)

Aquesta és una cursa oberta a tota la societat, en la que no hi pot faltar el sector social, sanitari, les diferents institucions catalanes i per descomptat les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats, així com familiars i amics. Així que no hi ha excusa: Us esperem!

Cursa solidària de 5 km organitzada per Ipsen Pharma i la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) d’on som membres, a favor del col·lectiu de persones amb Paràlisi Cerebral i altres discapacitats similars.

Aquesta cursa, disposa de dos recorreguts:

Recorregut de 5 Km (4.500 m). Sortida 09:30 h
Recorregut d'1 Km (1.350 m). Sortida: 10:15 h 

No et quedin sense participar!  http://cursaenmarxapc.org/

Ahir 20 de setembre als Jardins del Palau de Pedralbes de Barcelona es va grabar  el flashmob solidari "En Marxa per la Paràlisi Cerebral"  vam ballar al ritme de la versió "Jo sóc com tu", de Canteca de Macao.

Surt perfecte! Mireu ...    https://es-la.facebook.com/enmarxa/videos/1693917690643167/

Recordeu que podeu fer les vostres inscripcions a la cursa a través de:

• La web de la cursa https://www.avaibooksports.com/inscripcion/inscripcion_datos.php?id=5107&lang=ca

• ASPACE i A les entitats membres de la FEPCCAT

• El mateix dia de la cursa

L'1 d'octubre no pots fallar a la cursa solidària!

https://youtu.be/GowzMseB0gM