Nous nomenaments a l'estructura directiva de la Fundació aspace catalunya

Com a Director General, em complau anunciar-vos que la Sra. Elena Puigdevall passarà a ocupar la Subdirecció General de la Fundació Aspace Catalunya i la Dra. Tamara Biedermann passarà a dirigir els Serveis de Salut de la Fundació Aspace Catalunya.

Seguint el full de ruta del Pla Estratègic 2019-2021 de l’entitat, es fa necessària la creació de la subdirecció general en l’organigrama de la Fundació, que donarà suport a la direcció general.

La Sra. Elena Puigdevall ha estat fent un excel·lent treball en la direcció i gestió dels serveis de salut i ens satisfà que accepti aquest repte amb una visió de desenvolupament i creixement estratègic de l’entitat, enfortiment de les aliances estratègiques, així com millora en la sostenibilitat de la Fundació, entre d’altres.

És Llicenciada en Psicologia per la URL- Blanquerna, Executive Master in Business Administration (EMBA) a ESADE, i Màster en Salut Pública per la UPF. Alhora també és Diplomada en Infermeria, Màster en Administració i Gestió d’Infermeria i Màster en Infermeria Psicosocial i Salut Mental per la UB.

Des de 2017 ha liderat la direcció dels serveis de salut d’Aspace, amb la consecució de la incorporació de l’entitat al Sistema Sanitari  Integral d’utilització publica de Catalunya (SISCAT) i l’establiment d’importants aliances estratègiques amb diferents Hospitals de referència. Previ a aquest període, va comptar amb més de 12 anys d’experiència en planificació, contractació i avaluació de serveis sanitaris públics al Servei Català de la Salut/Consorci Sanitari de Barcelona i a l’Institut Català de la Salut.

La seva vocació, compromís i lideratge emprenedor han afavorit la decisió ferma de la seva candidatura amb la finalitat de situar l’organització en una millora de posicionament dins del sector com entitat de referència en la paràlisi cerebral i les malalties de desenvolupament neurològic.

Els seus valors personals, així com les seves habilitats competencials i la capacitat d’implicar el conjunt de l’organització, la caracteritzen per trobar grans oportunitats en moments de complexitat, sempre tenint en compte els valors i la missió fundacional d’Aspace.

La Dra. Tamara Biedermann, metgessa rehabilitadora a Aspace des de 2018, ocuparà el lloc vacant que deixa l’Elena. I per tant dirigirà i gestionarà la cartera de serveis de salut, que engloba atenció ambulatòria especialitzada en salut mental i rehabilitació, hospital de dia, cdiap, servei de recursos i tecnologia de suport i recerca. Tanmateix passarà a formar part de l’equip directiu de la Fundació Aspace Catalunya.

És Llicenciada en medicina i cirurgia per la Universidad Nacional de Asunción- Cuadro de Honor, especialista en Medicina Física i Rehabilitació a l’Hospital Vall d’Hebron, especialista en discapacitat infantil per la Universitat Complutense de Madrid. Té experiència en diferents fundacions com a metgessa especialista i coordinació de projectes, amb èmfasi en paràlisi cerebral i patologia neurològica.

La seva expertesa com a especialista reconeguda en l’entorn rehabilitador, la seva predisposició, responsabilitat i compromís, així com el seu caràcter afable han afavorit que sigui la candidata d’excel·lència per liderar la direcció assistencial dels serveis de salut d’Aspace.

Aquests canvis consolidaran la Fundació Aspace Catalunya en una entitat innovadora i referent en el sector de la paràlisi cerebral, traduint-se en la millor atenció als usuaris de tots els serveis: de salut, socials i educatius.

 

Per més informació:

Dr. Carles Sanrama   csanrama@aspace.cat

Sra. Elena Puigdevall  epuigdevall@aspace.cat

Dra. Tamara Biedermann   tbiedermann@aspace.cat

Doc. Adjunts:
Organigrama general 2020

Categoria:
Institucional