Més de 2.400 persones es posen “En marxa per la paràlisi cerebral” a Barcelona

La 8a edició de la cursa solidària En marxa per la paràlisi cerebral va reunir ahir a més de 2.400 persones al Districte de Les Corts de Barcelona. Entre una i dues de cada 10 persones inscrites tenia paràlisi cerebral o una altra discapacitat similar.

Des de la Fundació vam participar tant en la Flashmoob anterior als dies de la cursa com la participació d'usuaris dels diferents centres d'ASPACE.  Es van trobar usuaris, famílies i cuidadors que van fer conjuntament el recorregut d'un kilòmetre. Va ser una cursa de superació personal i èxit per a tots els que van participar.
 
En un context festiu i familiar, els participants van homenatjat el col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral, que busca portar una vida el més normalitzada possible, així com també reivindicar el paper de les famílies i entitats que treballen per a la seva millor qualitat de vida i pel seu benestar.

Des de l’organització es van habilitar, com ja és tradició, dos recorreguts: un de 5 km, i un altre d’1km, per promoure la participació conjunta de persones amb paràlisi
cerebral i de persones sense discapacitat.

Abans de concloure la jornada, es van lliurar trofeus simbòlics als guanyadors de les 24 categories que té la cursa. A més, Ipsen Pharma va lliurar un xec per valor de 15.000 euros a la FEPCCAT, amb la voluntat d’ajudar a la Federació en els projectes adreçats al col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral.

Categoria:
Institucional