Marca la X Solidària a la teva declaració de la Renda i ajuda a entitats com ASPACE.

Marca la X Solidària a la teva declaració de la Renda i ajuda a entitats com ASPACE.         

La X que ajuda a les persones més vulnerables. Podràs marcar-la quan facis la declaració de la Renda. Aquesta casella s'anomena "Activitats d'Interès Social"

Què és la X Solidària?

La X Solidària és una ics que ajuda a les persones més vulnerables. Podràs marcar-quan facis la declaració de la renda. És la casella que s'anomena "Activitats d'Interès Social". Nosaltres preferim anomenar-X Solidària, perquè el seu nom ens semblava molt fred quan es tracta d'ajudar els altres.

Solidària,

  • Perquè al marcar-fas que es destini un 0,7% dels teus impostos a programes socials que realitzen les ONG.
  • Perquè es beneficien els col·lectius més desfavorits, sense cap cost econòmic per a tu.
  • Perquè NO marcar-és prendre una actitud passiva, i deixar que sigui l'Estat qui decideixi el destí d'aquesta part dels teus impostos.
  • Perquè marcant-la converteixes en contribuent actiu solidari.

És hora de passar a l'acció.

No t'oblidis, marca la X Solidària.

L'aportació dels ciutadans que cada any fan la declaració de la Renda i marquen la casella coneguda com la X Solidària pot contribuir al desenvolupament de nous projectes i a l'atenció de programes destinats a persones amb paràlisi cerebral, entre d'altres col·lectius. Es tracta d'un gest simbòlic, que no suposa cap cost afegit per al contribuent, però que permet que es destini un 0,7% dels seus ingressos a aquestes finalitats socials.

Segons ha informat La Confederación ASPACE, gràcies a aquestes aportacions dels ciutadans en les seves declaracions de renda, 377 infants menors de sis anys amb paràlisi cerebral rebran tractaments integrals d'atenció primerenca. Aquests tractaments, que comptaran amb l'experiència de 57 professionals de diferents àrees especialitzades com psicòlegs, fisioterapeutes, treballadors socials, logopedes, etc., es duran a terme en 10 comunitats autònomes, entre elles Catalunya, i seran gestionats per 14 entitats ASPACE.

A més, també marcant aquesta casella solidària a la renda gairebé 2.000 persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies podran comptar amb el recolzament professional per a la gestió de les seves tasques diàries o urgents gràcies al programa Respir Familiar que es duu a terme a través de 29 entitats ASPACE en 11 comunitats autònomes, gràcies al Pla de Prioritats de la Confederació ASPACE, entre les quals hi ha ASPACE.

Marcant doncs la casella de la X Solidària et converteixes en una persona contribuent, activa i solidària http://www.xsolidaria.org/index.php

 

Doc. Adjunts:
Video X Solidaria 2017

Categoria:
Institucional