L’Honorable Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies visita ASPACE

L’Honorable Sra. Dolors Bassa i Coll, Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, ha visitat aquest matí el Centre Integral Montjuïc d’ASPACE.

L’honorable consellera ha estat rebuda pel president d’ASPACE, el Sr. Lluís Farrés, el vicepresident de la Junta Directiva d’ASPACE, el Sr. Jordi Portella, el Director General, el Sr. Carles Sanrama i els membres de la Direcció de les àrees de serveis d’ASPACE.

La trobada ha servit per conèixer de primera mà la tasca que desenvolupa la nostra entitat envers les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament al llarg dels gairebé 57 anys de trajectòria.

Durant la visita guiada, la consellera ha intercanviat opinions i vivències relacionades amb els nostres usuaris, ha escoltat testimonis de com és el dia a dia de les persones usuàries del centre i de la Residència. Ha pogut veure com aquests participen en les activitats diàries, visitant el poliesportiu, la sala de fisioteràpia, la sala multisensorial, la piscina, les aules on es fan tallers, els serveis d’atenció diürna i les unitats de convivència de la residència, entre d’altres.

Després de la visita s’ha mantingut una reunió de treball en la que les direccions de les àrees de serveis d’ASPACE han explicat el treball que es realitza en cada una d’elles fent èmfasi en la realitat del sector d’atenció a la persona amb paràlisi cerebral a Catalunya i els reptes de futur de l’entitat.

Categoria:
Institucional